Pages

Wednesday, August 14, 2019

Medvedka z mladičem napadla lovca: ugriznila ga je v nogo in popraskala po telesu - Siol.net

Medvedka z mladičem napadla lovca: ugriznila ga je v nogo in popraskala po telesu - Siol.net

V gozdu v bližini Podkraja v občini Ajdovščina je v torek zvečer medvedka napadla lovca. Ugriznila ga je v desno nogo in popraskala po glavi in telesu. Lovec je medvedko pregnal s kričanjem in je po zdravniški pomoči že v domači oskrbi.

Do srečanja med lovcem in medvedko z mladiči je prišlo malo pred 22. uro zvečer. 67-letni lovec je bil na gozdni cesti Podkraj–Bukovje, ko se je po nekajminutni hoji usedel pod drevo in okoli deset metrov stran zagledal medvedko, težko okoli 150 kilogramov, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Takoj zatem je v bližini zagledal še mladiča. V tistem trenutku je medvedka pritekla do lovca, ga ugriznila v desno nogo in popraskala po glavi in telesu. Lovec je nato s kričanjem medvedko z mladičem pregnal in se napotil na urgenco po prvo pomoč. Po nudeni prvi zdravniški pomoči je bil lovec odpuščen v domačo oskrbo.

O napadu sta bili obveščeni intervencijska skupina Zavoda za gozdove in pristojna lovska družina, ki bosta poskrbeli za ustrezne ukrepe.

Volk Novice Volkove bodo lahko streljali na celotnem območju, ne le ob pašnikih #video Volk Novice Iztrebljanje volkov bi za vedno spremenilo ekosistem #video

Let's block ads! (Why?)



2019-08-14 08:03:45Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMieWh0dHBzOi8vc2lvbC5uZXQvbm92aWNlL3Nsb3ZlbmlqYS9tZWR2ZWRrYS16LW1sYWRpY2VtLW5hcGFkbGEtbG92Y2EtdWdyaXpuaWxhLWdhLWplLXYtbm9nby1pbi1wb3ByYXNrYWxhLXBvLXRlbGVzdS01MDQ3NznSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment