Pages

Sunday, September 29, 2019

Za Krisa zbrana že skoraj dva milijona evrov - Siol.net

Za Krisa zbrana že skoraj dva milijona evrov - Siol.net

Skoraj nam je že uspelo priti do magičnega zneska 2,3 milijona evrov, ki ga Kris potrebuje za zdravljenje v Ameriki. Sinoči je društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, prek katerega poteka akcija, prek svojega profila na Facebooku  sporočilo veselo novico, da smo zbrali že skoraj dva milijona evrov.

Zdi se, da te dni vsa Slovenija diha zgolj za dve stvari: za nocojšnji finale v odbojki in za akcijo za malega Krisa, ki se je rodil z redko gensko boleznijo spinalno mišično atrofijo. O bolezni in o tem, zakaj naša zavarovalnica ne more kriti Krisovega zdravljenja v tujini, preberite v članku spodaj:

Kris Zudich Novice Zakaj zavarovalnica ne plača zdravljenja malega Krisa v ZDA #video

In kot že nekajkrat do zdaj je tudi tokrat Slovenija stopila skupaj ter pokazala, da smo srčen in solidaren narod. Posamezniki, organizacije, podjetja, celo majhni otroci so se pridružili akciji v želji, da Kris čim prej prejme odmerek novega, revolucionarnega zdravila, ki je za zdaj na voljo zgolj v ZDA. Dečku se namreč, kot smo že poročali, mudi – da bi zdravilo imelo želeni učinek, ga mora prejeti pred dopolnjenim drugim letom starosti, Kris pa bo drugo svečko upihnil čez štiri mesece.

Injekcija Novice Zakaj je zdravilo za Krisa tako drago

Tako smo v zadnjem tednu Slovenci prek dobrodelnih dražb, dobrodelnih dogodkov, pošiljanja SMS-sporočil ter nakazovanja denarja na TRR društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki za Krisa zbrali že skoraj dva milijona evrov, so sinoči na svoji strani na Facebooku  sporočili iz omenjenega društva.

Čisto malo torej še manjka, da bo vseslovenska akcija, s katero želimo pomagati Krisu, dosegla svoj cilj. Če želite pomagati tudi vi, lahko to še vedno storite na enega od dveh načinov:

1. na TRR društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, ki vodi akcijo za Krisa, lahko nakažete želeni znesek: TRR SI56 0510 0801 6627 635 (sklic: NRC ali 99, namen: ZA KRISA),

2. pošljete SMS-sporočilo KRIS5 na 1919, s čimer darujete 5 evrov.

Preberite tudi:

Andraž Šporar Sportal Tudi športniki v en glas: Pomagajmo Krisu Krisova starša Novice Krisovi starši: Hvala vsem Slovenkam in Slovencem #video Injekcija Novice Za zdravilo, ki ga potrebuje tudi Kris, v Nemčiji plačala zdravstvena blagajna

Let's block ads! (Why?)



2019-09-29 06:03:57Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiVWh0dHBzOi8vc2lvbC5uZXQvbm92aWNlL3Nsb3ZlbmlqYS96YS1rcmlzYS16YnJhbmEtc2tvcmFqLXplLWR2YS1taWxpam9uYS1ldnJvdi01MDgzMjPSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment