Pages

Wednesday, November 13, 2019

FOTO: Z viadukta Malence zgrmela cisterna, posledice so grozljive - Svet24.si

FOTO: Z viadukta Malence zgrmela cisterna, posledice so grozljive - Svet24.si

Kot smo že poročali, je danes zjutraj prometna nesreča ohromila južno ljubljansko obvoznico. Tovorno vozilo s cisterno je najprej prebilo varovalno ograjo na viaduktu Malence in zgrmelo v globino. Kot nam je pojasnil tiskovni predstavnik PU Ljubljana Tomaž Tomaževic, zdravstveno stanje voznika trenutno ni znano. Dodal je, da v cisterni ni bilo nevarnih snovi in da je bilo v nesreči udeleženo še eno vozilo. Ogled kraja še poteka, zato bo več informacij znanih pozneje.

Na ljubljanski obvoznici iz smeri Rudnika proti predoru Golovec sta še vedno zaprta vozni in odstavni pas, nastal pa je 1,5 kilometra dolg zastoj. Promet dodatno ovirajo predmeti, ki so se po nesreči razleteli po vozišču, zato s prometno-informacijskega centra voznike pozivajo, naj vozijo previdno. Na facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" so navedli, da gre za izredni dogodek, ki bo zahteval več intervencijskih služb in daljše odpravljanje posledic. Policisti ob tem voznike prosijo za strpnost ter upoštevanje navodil policistov in upravljavca ceste. "Če je možno, naj vozniki za vožnjo v smeri Maribora uporabijo severno obvoznico," dodajajo.

Let's block ads! (Why?)



2019-11-13 08:17:21Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMijwFodHRwczovL25vdmljZS5zdmV0MjQuc2kvY2xhbmVrL25vdmljZS9jcm5hLWtyb25pa2EvNWRjYmJjMTE5ZDA0YS9mb3RvLXotMjkwLW1ldHJza2VnYS12aWFkdWt0YS1tYWxlbmNlLXpncm1lbGEtY2lzdGVybmEtcG9zbGVkaWNlLXNvLWdyb3psaml2ZdIBAA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment