Pages

Friday, November 8, 2019

V Ilirski Bistrici tragična smrt 20-letnega migranta - Primorski dnevnik

V Ilirski Bistrici tragična smrt 20-letnega migranta - Primorski dnevnik

Včeraj okoli 11.30 se je zgodila tragedija pred sedežem Policijske postaje Ilirska Bistrica, saj je življenje izgubil 20-letni migrant. Tedaj je do zgradbe policistov pripeljal osebni avtomobil znamke renault scenic nemških registrskih tablic. Za volanom je bila grška državljanka, v vozilu sta bila še dva državljana Sirije z urejenim statusom v Nemčiji. Klicali so na pomoč, zato je k vozilu takoj pristopil bližnji gasilec in obvestil zdravnika, saj je bila v avtu še ena oseba, ki je kazala minimalne znake življenja. Na kraj je prišla zdravnica iz Zdravstvenega doma Ilirska Bistrica, ki je moškega oživljala, vendar je kljub temu umrl. Odredila je sanitarno obdukcijo, vzrok smrti je podhladitev in izčrpanost. Ugotovili so, da je umrl 20-letni državljan Sirije.

V pogovoru s preostalimi sopotniki so policisti pridobili podatek, da je 20-letnik poklical svoja brata v Nemčiji, ki sta bila z njim v vozilu, in povedal, da ne more več in da naj ga pridejo iskat. Sorodniki so ga našli nekje v gozdu, v bližini Ilirske Bistrice, na podlagi koordinat, ki jih je sam poslal. Zatem pa so ga takoj pripeljali na omenjeno policijsko postajo.

Let's block ads! (Why?)



2019-11-08 09:02:41Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiWWh0dHBzOi8vd3d3LnByaW1vcnNraS5ldS9zZS92LWlsaXJza2ktYmlzdHJpY2ktdHJhZ2ljbmEtc21ydC0yMC1sZXRuZWdhLW1pZ3JhbnRhLUxOMzg0NTA40gEA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment