Pages

Friday, December 27, 2019

Mejni prehod Obrežje zaprt v obe smeri, neuradno: senzorji zaznali bombo - 24ur.com

Mejni prehod Obrežje zaprt v obe smeri, neuradno: senzorji zaznali bombo - 24ur.com

SLOVENIJA

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi izrednega dogodka je zaprt mejni prehod Obrežje v obe smeri. Policisti so po neuradnih, a zanesljivih podatkih, na Flixbusu, ki je vstopal iz Hrvaške v Slovenijo, odkrili eksplozivno napravo. Kovček so izolirali, moškega, ki naj bi bil ruski državljan, pa vklenili.

Kamere Prometno-informacijskega centra so to ujele v objektiv.FOTO: Promet.si

Mejni prehod Obrežje je zaprt v obe smeri. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah gre za bombni preplah – skener je med pregledom odkril kovček z bombo. Eksplozivno napravo so po naših informacijah odkrili na Flixbusu, ki je vstopal iz Hrvaške v Slovenijo. Kovček so izolirali, moškega, ki je po naših podatkih ruski državljan, pa vklenili.

Na hrvaški strani policisti ničesar niso opazili, potem pa je po poročanju naše novinarke s terena nastala panika – ljudi, ki so že šli čez mejo, so obračali nazaj na Hrvaško.

S policije so sporočili, da so na delu intervencijske ekipe, zato več informacij trenutno ne bodo posredovali.

V času zapore se lahko potniki preusmerijo na mejna prehoda Slovenska vas in Rigonce. Avtobusi se lahko preusmerjajo le na mejni prehod Rigonce, tovorni promet pa na mejni prehod Metlika. Omejen je tudi promet na avtocesti do Obrežja.

Zgodbo dopolnjujemo.

Let's block ads! (Why?)



2019-12-27 09:14:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZ2h0dHBzOi8vd3d3LjI0dXIuY29tL25vdmljZS9zbG92ZW5pamEvbWVqbmktcHJlaG9kLW9icmV6amUtemFwcnQtdi1vYmUtc21lcmktbmV1cmFkbm8tc3VtLW5hLWJvbWJvLmh0bWzSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment