Pages

Thursday, January 30, 2020

Policija v podjetju Izeta Rastoderja - Delo

Policija v podjetju Izeta Rastoderja - Delo

Bralec Slovenskih novic, ki se je peljal mimo podjetja Derby v lasti Izeta Rastoderja na Letališki cesti v Ljubljani, je sporočil: »Prišli so specialci in blokirali vhod. Ne vem, za kaj gre, ni pa mogel nihče noter in nihče ven.« Na kraju naj bi bili nekaj minut, nato pa so se odpeljali. A nekaj policistov, menda v civilu, naj bi na kraju ostalo. Vse skupaj naj bi bilo 20 policistov.

Vprašanja o tem, kaj se dogaja in ali poteka hišna preiskava, smo zastavili tudi pristojnim, a na odgovore policije še čakamo. 

Spletna stran časopisa Dnevnik sicer poroča, da so na podjetju Derby ugotovili, da so v enem zabojniku namesto banan našli papir, zato so tudi poklicali policijo in carino.

Policijsko vozilo pred poslopjem podjetja Derby. FOTO: Bralec/Slovenske novice

Izet Rastoder je uvoznik banan – to počne prek podjetja Derby –, bivši lastnik nogometnega kluba Olimpija, nedavno pa je kupil letalsko licenco propadle Adrie Airways.

Let's block ads! (Why?)



2020-01-30 13:07:30Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiVWh0dHBzOi8vd3d3LmRlbG8uc2kvbm92aWNlL3Nsb3ZlbmlqYS9wb2xpY2lqYS12LXBvZGpldGp1LWl6ZXRhLXJhc3RvZGVyamEtMjc0NDE0Lmh0bWzSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment