Pages

Friday, October 18, 2019

Sebastien Abramov: Krivde nikakor ne priznavam #foto #video - Siol.net

Sebastien Abramov: Krivde nikakor ne priznavam #foto #video - Siol.net

Sebastien Abramov na sodišču vztraja, da s partnerko Julijo Adlešič nista odrezala njene roke zaradi zavarovalniške goljufije. "Krivde nikakor ne priznavam!" je dejal na sodišču. Krivdo je zanikal tudi njegov oče Gorazd Colarič in zaprosil, da mu vrnejo krožno žago.

Na Okrožnem sodišču v Ljubljani so se začeli predobravnavni naroki za Sebastiena Abramova, njegovo zunajzakonsko partnerico Julijo Adlešič, njegovega očeta Gorazda Colariča in njegovo mamo Tinko Huskić Colarič. Obtoženi so več kaznivih dejanj iz odmevne afere Odrezana roka.

Sebastien Abramov Sebastien Abramov Foto: STA

Obtožnica jih bremeni več kaznivih dejanj, ki so jih zaporedoma storili iz koristoljubnosti, da bi z zavarovalniško goljufijo pridobili protipravno premoženjsko korist. Marca letos je namreč odjeknila zgodba Adlešičeve, ki si je januarja odrezala levo roko. Po mnenju tožilstva si jo je odrezala zato, da bi prejela visoko odškodnino od zavarovalnic. Trdila pa je, da je šlo za nesrečo.

Abramov je namreč Adlešičevo življenjsko in nezgodno zavaroval pri petih zavarovalnicah. Če bi postala huda invalidka, bi ji skupno pripadalo 1.217.950 evrov odškodnine. 

Abramova je doletela tudi obtožnica zaradi suma, da je marca 2015 umoril svoje tedanje dekle Saro Veber. Zoper njega poteka postopek tudi pred žalskim okrajnim sodiščem, in sicer zaradi suma goljufije na račun staršev Vebrove. Sojenje se bo predvidoma nadaljevalo ta mesec.

Očeta na sodišče ni bilo, zahteva pa, da mu vrnejo krožno žago

Klop, na kateri bi moral zaradi sokrivde pri zavarovalniški goljufiji pred sodnico sesti Gorazd Colarič, je ostala prazna.

Tudi Colarič je prek odvetnika zanikal krivdo. Poleg tega pa sodišče prosi, da mu vrnejo krožno žago, s katero si je Adlešičeva odrezala roko. "Z žaganjem se ukvarjam že več kot deset let!" je sporočil sodišču. Tinka Huskić Colarič Tinka Huskić Colarič Foto: STA

Tinka Huskić Colarič Foto: STA

Klara Simetinger Novice Prijateljica o Juliji: Bila je krasna punca, dokler ni spoznala Abramova #video

Tinka Huskić Colarič Foto: STA Tinka Huskić Colarič Foto: STA

Let's block ads! (Why?)



2019-10-18 11:32:31Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZGh0dHBzOi8vc2lvbC5uZXQvbm92aWNlL2NybmEta3JvbmlrYS9zZWJhc3RpZW4tYWJyYW1vdi1rcml2ZGUtbmlrYWtvci1uZS1wcml6bmF2YW0tZm90by12aWRlby01MDk4NTXSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment