Pages

Friday, November 22, 2019

Ropar pošte v Veržeju nekaj denarja odvrgel v bližini - 24ur.com

Ropar pošte v Veržeju nekaj denarja odvrgel v bližini - 24ur.com

Policija je potrdila naše informacije, da se je denar, ki ga je ropar odnesel z veržejske pošte, obarval, storilec pa ga je odvrgel v bližini. Po naših informacijah sicer ni odvrgel vsega denarja, ki ga je ukradel, policisti pa ga še vedno niso našli.

Murskosoboški policisti so potrdili naše navedbe, da je storilec ropa v Veržeju denar, ki ga je odnesel s pošte, odvrgel v bližini. Zaradi varnostnega sistema se je denar namreč obarval in postal neuporaben.

"Naše informacije glede ropa pošte v Veržeju dopolnjujemo s podatkom, da je bil v neposredni bližini kraja ropa najden odvržen denar, ki ga je odtujil storilec. Storilec je denar odvrgel zaradi sistema, ki ga je obarval. Kriminalisti in policisti Policijske uprave Murska Sobota nadaljujejo z zbiranjem obvestil z namenom izsleditve storilca,"je zapisala tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobotaa Suzana Rauš.

Ropar je z veržejske pošte odnesel 6800 evrov gotovine.FOTO: POP TV

Po naših informacijah naj bi sicer našli le del denarja, česar pa Rauševa zaradi interesa preiskave ni želela potrditi.

Storilec ni imel zakritega obraza

Ropar je v sredo z veržejske pošte sicer odnesel 6800 evrov gotovine. Potem ko je vstopil, je s pištolo zagrozil zaposleni in zahteval, naj mu izroči denar. Po dejanju je pobegnil, policisti pa so obkolili Veržej.

Po naših informacijah naj bi se storilec s kapuco na glavi nekaj časa gibal pred pošto. Ko je zaposlena zapustila prostor za pultom, je vstopil in zahteval denar. Po kratkem prerivanju, med katerim mu je celo uspela sneti eno rokavico, ji je zagrozil s pištolo, zaposlena pa mu je nato izročila denar. 

Policisti so po ropu Veržej pa obkolili s policijskimi blokadami.FOTO: Bobo / Sobotainfo

Med iskanjem roparja so policisti v Prlekiji izvedli pravo policijsko akcijo, ki pa ni obrodila sadov. Opremljeni z neprebojnimi jopiči in oboroženi z avtomatskimi puškami so iskali storilce, Veržej pa obkolili s policijskimi blokadami. Na vseh vpadnicah so pregledovali avtomobile, a storilca kljub temu niso našli.

Po podatkih policije je bil ropar oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje, obraza pa ni imel zakritega.

Let's block ads! (Why?)



2019-11-22 10:37:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiW2h0dHBzOi8vd3d3LjI0dXIuY29tL25vdmljZS9jcm5hLWtyb25pa2Evcm9wYXItcG9zdGUtdi12ZXJ6ZWp1LWRlbmFyLW9kdnJnZWwtdi1ibGl6aW5pLmh0bWzSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment