Pages

Wednesday, January 29, 2020

Črna kronika V Mariboru neznanec strelja mačke - 24ur.com

Črna kronika V Mariboru neznanec strelja mačke - 24ur.com

ČRNA KRONIKA

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ipavčeva ulica v Mariboru je postala nevaren kraj za hišne mačke, saj sta bili v zadnjem času tam z zračnim orožjem ustreljeni najmanj dve. Ena je pod streli poginila, policija pa je sprožila preiskavo kaznivega dejanja mučenja živali.

Mariborski policisti so v torek popoldan prijeli dve prijavi o streljanju mačk z zračnim orožjem na Ipavčevi ulici v Mariboru. Prvi napad naj bi se zgodil avgusta lani, ko je neznani storilec z zračnim orožjem ustrelil mačko, last 42-letne Mariborčanke. Mačko je oskrbel veterinar in ji iz rane odstranil diabolo, mačka pa je okrevala.

Drugi napad pa naj bi se zgodil v tem mesecu, ko je neznani storilec praktično na istem mestu z zračnim orožjem ustrelil mačko 26-letnega Mariborčana. Zaradi vnetja rane je mačka poginila. Maribor24 piše, da je mačka, ki jo je neznanec ustrelil pred dvema tednoma, poginila, ker lastniki niso pravočasno ugotovili, da je bila poškodovana. Omenjena muca naj bi bila sicer že tretja, ki je padla pod streli, prebivalci Ipavčeve na Pobrežju pa sumijo enega izmed sosedov in upajo, da bo več odkrila policija. Slednja je na podlagi prijav pričela s kriminalistično preiskavo kaznivega dejanja mučenja živali.

Let's block ads! (Why?)



2020-01-29 09:31:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiT2h0dHBzOi8vd3d3LjI0dXIuY29tL25vdmljZS9jcm5hLWtyb25pa2Evdi1tYXJpYm9ydS1uZXpuYW5lYy1zdHJlbGphLW1hY2tlLmh0bWzSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment