Pages

Tuesday, August 13, 2019

Požar v Celju: 15 poškodovanih, štirje končali v bolnišnici - 24ur.com

Požar v Celju: 15 poškodovanih, štirje končali v bolnišnici - 24ur.com

V enem izmed blokov v Celju je v ponedeljek popoldan zagorelo. Lastniki so imeli v stanovanju namreč prižgane svečke, ki so povzročile požar. Policija je sporočila, da se je v požaru 15 oseb poškodovalo, tri otroke in enega odraslega pa so zaradi vdihavanja ogljikovega monoksida odpeljali v bolnišnico. Stanovanje, kjer je zagorelo, pa je v celoti uničeno.

Včeraj nekaj pred 14. uro je zagorelo v stanovanjskem bloku na Opekarniški cesti v Celju. Kot so sporočili s PU Celje, je zagorelo v stanovanju v tretjem nadstropju, ki je v celoti uničeno, ogenj pa je poškodoval še zgornje stanovanje in stopnišče.

Zaradi vdihavanja ogljikovega monoksida se je poškodovalo 15 ljudi, tri otroke in eno odraslo osebo, ki je bila v času požara v stanovanju, kjer je zagorelo, so odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer so ostali na opazovanju.

Požar so povzročile svečke, ki so jih imeli lastniki prižgane v stanovanju. Policisti primer preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, so še sporočili s PU Celje. V požaru je sicer nastalo za dobrih 40.000 evrov materialne škode.

Požar v CeljuFOTO: PGD Celje - Gaberje

PGD Celje-Gaberje je na svoji Facebook strani zapisalo, da je zagorelo v sobi stanovanja v tretjem nadstropju večstanovanjskega objekta, ogenj pa se je razširil še na hodnik in kuhinjo."Posredovali smo gasilci PGE Celje in PGD Celje-Gaberje, ki smo zavarovali kraj dogodka, vstopili v objekt, ogenj omejili in pogasili, iz objekta na varno umaknili 6 stanovalcev in 2 psa ter vse prostore prezračili in pregledali."

Let's block ads! (Why?)



2019-08-13 09:45:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiWGh0dHBzOi8vd3d3LjI0dXIuY29tL25vdmljZS9jcm5hLWtyb25pa2EvcHJpemdhbmUtc3ZlY2UtemFuZXRpbGUtcG96YXItdi1zdGFub3Zhbmp1Lmh0bWzSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment