Pages

Sunday, January 12, 2020

Klemen Slakonja se je prelevil v Melanio Trump - 24ur.com

Klemen Slakonja se je prelevil v Melanio Trump - 24ur.com

DOMAČA SCENA

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralec, pevec in imitator Klemen Slakonja je svoj novi videoposnetek, ki ga je objavil na Youtubu, posvetil soprogi predsednika ZDA Melanii Trump. V opisu pod objavo je zapisal, da je to prvi posnetek, kjer prva dama ZDA govori o svoji domovini.

Vsestranski talentKlemen Slakonja, ki je že večkrat presenetil z nenavadnimi preobrazbami, je tokrat postal prva dama ZDA Melania Trump. V preteklosti je sicer med drugim postal ruski predsednikVladimir Putin, z edinstveno preobrazbo je navdušil ljudi po vsem svetu, upodobil pa je tudi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, prav tako pa se je lotil slovenskih košarkarskih zvezd Gorana Dragića in Luke Dončića. Navdušil je tudi kot Jan Plestenjak, Angela Merkel in kot številni drugi znani obrazi.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V opisu pod objavljenim videoposnetkom na Youtubu je Slakonja zapisal:"Edini govor prve dame Melanie Trump o njeni domovini Sloveniji."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Let's block ads! (Why?)



2020-01-12 12:16:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiW2h0dHBzOi8vd3d3LjI0dXIuY29tL3BvcGluL2RvbWFjYS1zY2VuYS9rbGVtZW4tc2xha29uamEtc2UtamUtcHJlbGV2aWwtdi1tZWxhbmlvLXRydW1wLmh0bWzSAQA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment