Pages

Saturday, August 3, 2019

Če danes potujete z avtom, boste skoraj zagotovo morali biti potrpežljivi - Siol.net

Če danes potujete z avtom, boste skoraj zagotovo morali biti potrpežljivi - Siol.net

Prometno-informacijski center za državne ceste poroča zastojih na cestah in mejnih prehodih. Zastoj v dolžini 8 kilometrov je na gorenjski avtocesti proti Avstriji pred predorom Karavanke. Voznikom, ki so namenjeni proti Kranjski Gori, priporočajo izvoz Lesce. Proti Sloveniji je pred Karavankami na avtrijski strani zastoj zastoj dolg 4 kilometre.

Zastoji so tudi pred mejnim prehodom Gruškovje, na cestah Seča - mejni prehod Sečovlje, Starod - mejni prehod Starod, Dolenje pri Jelšanah - mejni prehod Jelšane, Metlika - mejni prehod Metlika, Koper - Šmarje - Dragonja.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane, Metlika, Vinca, Slovenska vas, Gruškovje.

Ljubljana zastoj Avtomoto Hrvati svarijo pred prometnim kaosom, kako bo v Sloveniji? #video

Čakalne dobe na mejnih prehodih

Čakalne dobe na mejnih prehodih so tako za vstop kot za izstop. Najdaljša je za izstop iz države na Gruškovju, kjer vozniki čakajo več kot dve uri.

Stanje na cestah

Na policiji voznike opozarjajo, naj kljub vročini, gostemu prometu in zastojem ostanejo strpni in upoštevajo cestnoprometne predpise. Svetujejo tudi spremljanje prometnih informacij o zastojih in čakalnih dobah na mejnih prehodih in cestah.

Čigavo aplikacijo za prometne aplikacije uporabljate?

  • DARS 16,39%

  • AMZS 18,71%

  • Radio 1 3,74%

  • Drugo (Google, prometno-informacijski center, radio ...) 61,16%

Let's block ads! (Why?)



2019-08-03 15:45:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMib2h0dHBzOi8vc2lvbC5uZXQvbm92aWNlL3Nsb3ZlbmlqYS9jZS1kYW5lcy1wb3R1amV0ZS16LWF2dG9tLWJvc3RlLXNrb3Jhai1nb3Rvdm8tbW9yYWxpLWJpdGktcG90cnBlemxqaXZpLTUwNDAzNNIBAA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment