Pages

Wednesday, October 23, 2019

Tujina V tovornjaku v Essexu odkrili 39 trupel - 24ur.com

Tujina V tovornjaku v Essexu odkrili 39 trupel - 24ur.com

V industrijski coni v britanskem mestu Grays so v tovornjaku našli 39 neidentificiranih trupel, poročajo britanski mediji. Voznika, 25-letnika iz Severne Irske, je policija aretirala.

V tovornjaku v industrijski coni Waterglade Industrial Park v britanski pokrajini Essex so našli 39 neidentificiranih trupel. Policija in reševalci so na kraj dogodka prispeli v zgodnjih jutranjih urah, poroča Sky News

38 odraslih in enega najstnika so reševalci na mestu razglasili za mrtve. Policija je aretirala 25-letnega voznika tovornjaka iz Severne Irske, sumijo ga umora. Trenutno je v priporu. 

Po besedah očividcev je na kraju dogodka več policijskih avtomobilov, ki zapirajo vse poti do industrijske cone. 

"Gre za tragičen dogodek. Naša preiskava poteka. Trenutno skušamo identificirati vse žrtve, kar bi bil lahko dolgotrajen postopek," je za britanske medije dejal predstavnik policije. 

Tovornjak naj bi po do zdaj zbranih informacijah na britanska tla prispel iz Bolgarije, in sicer v soboto v Holyheadu na severozahodu Walesa, ki je eno od glavnih pristanišč za trajekte iz Irske.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zgodbo dopolnjujemo. Preberite še več pozneje.

Let's block ads! (Why?)



2019-10-23 08:45:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiTWh0dHBzOi8vd3d3LjI0dXIuY29tL25vdmljZS9zdmV0L3YtdG92b3JuamFrdS12LWVzc2V4dS1vZGtyaWxpLTM5LXRydXBlbC5odG1s0gEA?oc=5

Čítať ďalej >>>>


No comments:

Post a Comment